Home

  • In een wereld vol piepjes en notificaties kun jij als een goudvis je aandacht vasthouden. 

    Verkeerde vuistregel 

     Sommige mensen vinden dat geanimeerde video’s niet langer dan een minuut mogen duren. Anders bezwijken kijkers voor de verleiding van kattenvideo’s op YouTube. Anderen vertrouwen minder op de aandachtsspanne en streven naar maximaal 30 seconden. 

     Er is echter een probleem met deze vuistregel voor animatie. Niet alle informatie kan altijd worden opgeslagen. De gouden regel is dat je geanimeerde video zo lang moet zijn als nodig is, maar niet langer dan dat. 

     Geen gedwongen promoties 

     Goede geanimeerde video’s zijn iets meer dan 30 seconden lang. Dit is tenslotte een informatieve video, geen boeiende promotievideo. Kijkers blijven je video’s bekijken zolang je nuttige en relevante informatie verstrekt, zoals een beschrijving. waarom? Omdat ze uit nieuwsgierigheid vrijwillig het spel hebben gepusht. Ze willen je uitleg zien. 

     Video’s zijn er natuurlijk om van te genieten, maar als je bewust op zoek gaat naar informatie, kijk je uiteindelijk naar anime-video’s van iets meer dan een minuut. Zolang je een oplossing vindt voor het probleem van je publiek, kun je hun aandacht vasthouden. 

     Oké… maar hoe lang duurt de animatie 

     Het hangt er allemaal van af. Een video over je product of  tutorial Wil je dat mensen  je product  kopen of ze leren hoe ze er het meeste uit kunnen halen?Ongeveer 150 woorden in een animatievideo. Dit is vooral goed om de aandacht te vestigen op het bestaan ​​van uw product of dienst. 

     Product-, dienst- of procesbeschrijving: 2-3 minuten is ideaal als u wat meer uitleg nodig heeft om uw publiek te laten kopen of verkopen. 

     Training en informatie: er is geen echte ideale lengte voor dit type animatievideo. Je wilt natuurlijk dat de animatie zo kort mogelijk is. Maak bijvoorbeeld voor elke stap een aparte (korte) animatie. 

     We raden aan om meerdere animaties te maken, één voor elke bovenstaande stap. Maar wat je ook doet, de video moet lang genoeg zijn. haast je niet. In dit geval kan de animatie  iets korter zijn.

    channelorange.nl

  • Mensen markeren hun lichaam al duizenden jaren met tatoeages

    Mensen markeren hun lichaam al duizenden jaren met tatoeages. Deze permanente ontwerpen – soms eenvoudig, soms uitgebreid, altijd persoonlijk – hebben gediend als amuletten, statussymbolen, liefdesverklaringen, tekenen van religieuze overtuigingen, versieringen en zelfs vormen van straf. Joann Fletcher, research fellow bij de afdeling archeologie aan de Universiteit van York in Groot-Brittannië, beschrijft de geschiedenis van tatoeages en hun culturele betekenis voor mensen over de hele wereld, van de beroemde ‘Iceman’, een 5200 jaar oude bevroren mummie tot de huidige Maori.

    In termen van tatoeages op echte lichamen, waren de vroegst bekende voorbeelden lange tijd Egyptisch en waren ze aanwezig op verschillende vrouwelijke mummies gedateerd op c. 2000 voor Christus Maar na de meer recente ontdekking van de Iceman uit het gebied van de Italiaans-Oostenrijkse grens in 1991 en zijn tatoeagepatronen, is deze datum nog eens duizend jaar verschoven toen hij met koolstof gedateerd was op ongeveer 5200 jaar oud.

    www.theartoftattoo.nl

  • Waar parkeert u uw auto, in Den-Haag?

    Je bent naar Den-Haag geweest. Misschien wilde u naar het winkelcentrum of u wilt naar het pretpark of zelfs naar de film in de stad. En voor dit soort plezier heb je een auto nodig.

    Waar zet je de auto dan neer? Citysmartpark is een goede plek.  De meeste auto’s in de steden staan geparkeerd in een garage. Waar de auto parkeren is een andere oplossing. U kunt uw auto op een parkeerplaats parkeren, maar er zijn veel parkeerplaatsen vol met auto’s die eruit zien alsof ze net zijn geparkeerd, je wilt natuurlijk erg graag dat je auto netjes staat geparkeerd. Met dit gevoel kan je fijn op stap gaan in Den-Haag. Na je dagje uit kan je terug naar huis gaan, ook hoef je niet met het OV te gaan maar kan je lekker naar huis in je eigen autootje. De auto kan je weer ophalen in de parkeergarage en dan kan je betalen via een apparaat. Het is rond de 4 euro per uur. Maar als je een volledige dag gaat kan je ook een dagticket nemen. 

    citysmartpark.nl

    parkeren-denhaag-centrum.nl

  • VOORBEREIDINGEN VOOR TELEMARKETING

    Bovendien is voorbereiding alles, zeker als het om data gaat. Erger data is het enige waar telemarketing meer over heeft gesproken dan wat dan ook. Op deze manier werkt het kopen of bouwen van een lijst als beslisser op de juiste locaties. De exacte grootte van het bedrijf en de branche waarmee u winstgevend kunt handelen.

    Scripts zouden te formeel klinken omdat ze niet duidelijk hoeven te zijn waarom je belt en wat het doel is. Doe wat onderzoek naar uitdagingen of problemen en verwerk ze in uw reden voor de oproep. De klant integreren vanuit deze essentiële eerste paar seconden van het gesprek.

    Telemarketeers kunnen een sterke klantrelatie opbouwen. Ze kunnen een idee krijgen van de persoonlijkheid van de prospect en de potentiële klanten beter begrijpen door met hen te praten. Hierdoor kunnen ze nu identificeren hoe ze de aankoop kunnen doen. Sky Liberty, gevestigd in Nederland, is een fantastische beslissing als u iets wilt verkopen voor uw bedrijf of missie.

    Dit type marketing wordt gedaan door middel van telefoontjes om het aantal verkopen te winnen. Het werd voor het eerst gestart door een groep huisvrouwen, die een goede winst maakten door thuis te blijven. Later zijn er trainingen gegeven om deze vorm van marketing uit te breiden.

    Het wordt vaak verward met televerkoop, terwijl beide termen hetzelfde kunnen klinken, maar ze zijn totaal verschillend. Een telemarketingagent moet afspraken maken met de prospects, terwijl een telesalesagent de verkoop telefonisch sluit zonder enige vergadering of afspraak.

    skyliberty.nl

  • GEBRUIK DE JUISTE RIJTECHNIEKEN TIJDENS UW RIJEXAMEN

    Het afleggen van je rijexamen kan een ontmoedigend vooruitzicht zijn. Zelfs de meest bekwame chauffeurs kunnen worden overweldigd door zenuwen en slagen voor de test door eenvoudige fouten te maken. De meeste mislukte rijexamens kunnen eenvoudig worden vermeden door je volledig van tevoren voor te bereiden.

    Uw rijtechniek tijdens het leren en tijdens de test moet subtiel verschillen van hoe u rijdt als u niet wordt onderzocht. Om ervoor te zorgen dat de surveillant op de hoogte is van de controles en beslissingen die u neemt, moet u al uw bewegingen enigszins overdrijven. In het begin kan het ongemakkelijk aanvoelen, maar het is een goede gewoonte om er tijdens het leren aan te wennen. Probeer de tester er geen twijfel over te laten weten of u de nodige observaties hebt gedaan.

    U kunt uw spiegels zelfs iets uit het midden plaatsen, zodat u fysiek uw hoofd moet bewegen om ze te kunnen zien. Een vluchtige oogbeweging kan gemakkelijk worden gemist door de persoon die de test uitvoert, dus maak hem of haar bewust van uw competentie door uw acties subtiel aan te passen.

    www.hallorijbewijs.nl